DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

1. závod 13.4.2013

1. závod 13.4.2013

Tak za sebou máme první letošní závody. I přesto, že na poslední chvíli odřeklo několik závodníků se sešlo v kategorii bezrámových vozů 5 závodníků a rámové kategorii 4 týmy.  Diváky bohužel několikrát vyhnala průtrž mračen, ale i tak se na nás přišlo podívat 176 lidí.

Na částečně rozbahněném terénu jsme neočekávali žádné větší rozbroje mezi závodníky, ovšem opak byl pravdou a zejména v kategorii bezrámových vozů to byli souboje „tělo na tělo“. První místo si v bezrámovém  finále vyjel Jan Dudys ve voze č.8, který měl během závodu menší potíže s respektováním pravidel wink  Na druhém místo skončil Jan Hovorka v 888 a třetí místo si vysloužili Tomáš Hampejz a Tibor Rafael s 911ckou, kteří si vyjeli nejvíce bodů do celkové tabulky.   

Zvláštní ocenění si za své salto mortale zasloužil Luboš Novotný, který odolával ťukancům od spoluzávodníků a nakonec ještě vystřihl přemet s dopadem na všechny čtyři kola, po kterém suverénně pokračoval v závodu. Vysloužil si tak bouřlivý potlesk a uznání všech diváků cool

Kategorie rámových vozů byla o něco méně napínavá, když do finále kvůli technickým problémům nastoupili pouze dva vozy našich ostřílených závodníků. První místo si nakonec vyjel Jiří Čermák v 9tce a na druhém místě skončil Lukáš Vlasák ve voze 508. Třetí místo si na základě vybojovaných bodů vyhráli Zdeněk Tomek a Petr Hajný, kterým ve třetím kole závodu odešel motor.

Děkujeme všem zúčastněným a budeme se těšit zase 18. Května!

 

fotogalerize za závodů ...ZDE...