DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

3. závod 22.6.2013

3.  závod 22.6.2013

 

Na červnových závodech jsme přivítali 14 aut, které se spravedlivě rozdělila do dvou kategorií po sedmi. Jediný, kdo nezapadl do žádné kategorie byl Tomáš Havel z Humpolce, který ve své čtyřkolce ostatním suverénně ujížděl a proto nebyl jako jediný bodován.

V posledním týdnu celá dráha prošla řadou úprav a možná i proto bylo k vidění několik velmi zajímavých soubojů "tělo na tělo". Jeden z takových skončil i vyloučením Karla Rejška z rozjížďky, když si chtěl vyřizovat účty s německým závodníkem Enrico Weisem. Sám Karel pak o několik rozjížděl dál předvedl při své divoké jízdě salto. Další kaskadérský kousek vykouzlil Jaroslav Raczek se svou novou felicií, když zklouzl v zatáčce a překlopil své auto na bok.

Celkově si v rámové katerogii nejlépe vedl Lukáš Vlasák v 508čce, který si pro vítězství dojel i ve finále. Druhé místo jak tabulkově, tak ve finále získal Enrico Weis ve voze č. 3 a na třetím místě skončili Petr Wurm a Jan Marek v 8čce.

Mezi bezrámovými vozy si celý závod vedl nejlépe - bez ztráty jediného bodu Jan Kurzweil s 22jkou, ve finále však kvůli poruše na voze skončil až 3. Druhé místo obsadil Oldřich Klazar ve 30tce a první místo si vyjel Vojtěch Dudys ve 214.

Zvláštní poděkování patří Jaroslavu Razckovi za sponzorský příspěvěk :) děkujeme.  

 

fotogalerie ze závodu ...ZDE...